home

Luxe vakantiehuis in de Dordogne met privé zwembad

Luxe vakantiehuis in de Dordogne met privé zwembad
  • Sfeervolle gite in de prachtige Dordogne (Perigord Vert)
  • Groot privé zwembad 11x5 meter
  • Met 4 grote slaapkamers, 2 badkamers, woonkeuken, grote woonkamer, overdekte veranda
  • Voor 8-10 personen, ideaal voor twee gezinnen
  • Knus genoeg voor een kleiner gezelschap
  • Fietsen, wandelen, golf (7 golfbanen in de buurt), kanovaren
  • Dichtbij: Brantôme, Périgueux, Bourdeilles, grotten, kastelen

Meer informatie over la Coquille

Meer informatie over la Coquille

 

 

Als u op zoek bent naar een prachtige gite (zoals de Fransen een vakantiehuis noemen) met privé zwembad in de populaire Dordogne bent u bij ons aan het juiste adres! Wij zijn sinds 15 jaar de trotse eigenaren van “La Coquille” en verhuren het huis al jaren aan tevreden gasten. La Coquille ligt volledig vrijstaand, u heeft dus heel veel privacy, en heeft vier grote slaapkamers, twee badkamers, een woonkamer en een grote, gezellige woonkeuken. Het huis is van alle gemakken voorzien en daarom geschikt voor grote families of bijvoorbeeld twee gezinnen (8 tot 10 personen), maar in het voor- en naseizoen knus genoeg om met een kleiner gezelschap te zitten.

 

In de omgeving is van alles te doen, op korte afstand zijn diverse golfbanen, prachtige kastelen en het schitterende Brantome. Ook een dagtocht naar Bergerac kan niet ontbreken in uw vakantie!

 

 

Mareuil sur Belle ligt in het noorden van de Dordogne, in de Périgord Vert. Vanaf Utrecht is het ongeveer 1000 km. rijden.

 

Op de plek waar nu ons vakantiehuis staat, stonden in 1874 twee oude boerderijtjes met tussenliggende hooischuur en stallen. Het geheel werd in 1970 tot één huis gesmeed, waarna een grote restauratie in 1994 volgde. Het privé-zwembad werd gebouwd op de fundamenten van een voormalig huis achter de twee oude boerderijtjes. Tijdens de restauratie is het oude karakter van buiten zorgvuldig gehandhaafd, van binnen is la Coquille natuurlijk voorzien van alle gemakken.

 

Achter het huis ligt het grote privé-zwembad van 11 meter lang en 5 meter breed. Dit zwembad loopt met een brede trap geleidelijk af van 40 cm naar 2 meter 50 diep, zodat zowel kleine kinderen als volwassenen veel waterpret kunnen hebben. Natuurlijk is dit zwembad voorzien van een (wettelijk verplicht) elektrisch afdekscherm. Deze zorgt voor de veiligheid van uw kinderen en ook voor het vasthouden van de temperatuur van het water.

 

 

's Avonds zwemmen? De onderwaterverlichting zorgt voor een prachtig effect.

 

Bij de gite hoort een groot stuk land van ongeveer 1 hectare. Hierop vindt u een groot speelveld (30 bij 15 meter), een grote boomgaard met fruitbomen, walnotenbomen en vijgenbomen en veel grasland voor kinderen om eindeloos te spelen. Op het oprijpad zijn al menige pétanque wedstrijden gespeeld. In het foto-album kunt u alles rustig bekijken.